Een ogenblik geduld a.u.b.

Panel

Uw mening telt!

Wilt u ook meepraten en uw mening geven over het werk van de gemeente Ede en het leven hier? Meldt u dan aan voor ons inwonerspanel.

Het Inwonerspanel is de kans om mee te praten over ons beleid. Het Inwonerspanel ontvangt via internet zo'n vier keer per jaar een vragenlijst over een actueel onderwerp. De afgelopen jaren is het panel onder andere gevraagd haar mening te geven over de onderwerpen wonen, duurzaamheid, Ede-Centrum en parkeren, bewegwijzering in het centrum, imago van Ede en de gemeentelijke website.

Deelname is vrijblijvend, dus mocht het een keer niet goed uitkomen, dan kunt u ervoor kiezen niet mee te doen. De resultaten van de onderzoeken verwerken we altijd anoniem en zijn dus nooit herleidbaar tot individuele personen.

Meld u aan als panellid

Hoe werkt het?

Ongeveer vier keer per jaar krijgt u via e-mail een uitnodiging om een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt weinig tijd van u. Deelname is vrijblijvend, dus mocht het een keer niet goed uitkomen, dan kunt u ervoor kiezen niet mee te doen. De resultaten van de onderzoeken verwerken we altijd anoniem en zijn dus nooit herleidbaar tot individuele personen.

Wat doen wij met uw gegevens?

U krijgt een eigen profiel-pagina, waar u enkele gegevens invult. Deze kunt u na uw aanmelding zelf inzien en wijzigen.
Sommige gegevens zijn verplicht en sommige gegevens niet. We vragen u bij de aanmelding ook enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals geboortejaar en postcode. Deze gegevens worden alleen gebruikt om bij de rapportage van onderzoeksresultaten uitspraken te doen over groepen panelleden, bijvoorbeeld jongeren, of ouderen, of inwoners van een bepaalde wijk. Ook kijken we of er verschillen zijn, bijvoorbeeld tussen de meningen van ouderen en jongeren, of tussen inwoners van verschillende wijken. Hiermee kunnen we dan weer rekening houden bij het maken van plannen, of het meehelpen oplossen van problemen voor een bepaalde wijk, of voor bepaalde groepen inwoners.

Panelonderzoeksresultaten

Hieronder staan de titels van de recente rapporten van de Panelonderzoeksresultaten per jaar. Op de pagina Rapportages kunt u de rapporten inzien.