Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages

 • Inwonersparticipatie Facebook gebruikers

  In mei 2019 is een peiling uitgevoerd onder gebruikers van Facebook die lid zijn van de facebookpagina ‘Gemeente Ede’ om in kaart te brengen wat de inwoners vinden van de betrokkenheid bij plannen en projecten voor hun wijk of dorp.

  / Participatie / 97 kB

 • Peiling Inwonerspanel - Inwonersparticipatie

  In het najaar van 2018 is een peiling onder het inwonerspanel gehouden om inzicht te krijgen in wat de inwoners vinden van de betrokkenheid bij plannen en projecten voor hun wijk of dorp.

  / Participatie / 343 kB

 • Peiling Inwonerspanel - Gebruikerstest nieuwe website

  In de zomer van 2018 neemt de gemeente Ede een nieuwe website in gebruik. Doel van de nieuwe website is dat gebruikers snel de juiste informatie kunnen vinden. In juni 2018 is aan het Inwonerspanel gevraagd om onderdelen van de nieuwe website te testen.

  / Participatie / 576 kB

 • Peiling Inwonerspanel - Omroep Ede - Gemeenteraadsverkiezingen

  In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is de Omroep Ede benieuwd naar de mening van inwoners over een aantal thema’s die belangrijk zijn in de gemeente Ede, zoals de zorg, bereikbaarheid, onderwijs en toerisme. Daarom heeft Omroep Ede gevraagd het Inwonerspanel van de gemeente Ede een aantal vragen/stellingen voor te mogen leggen.

  / Participatie / 421 kB

 • Peiling jongerenparticipatie

  De gemeente Ede wil jongeren graag meer betrekken bij gemeentelijke plannen. Ook is de gemeente Ede benieuwd naar wat jongeren belangrijk vinden. In het najaar van 2017 zijn gesprekken gevoerd met jongeren en professionals en er is een korte online peiling uitgevoerd. Via verschillende kanalen zijn jongeren uitgenodigd om een korte online vragenlijst in te vullen.

  / Participatie / 129 kB