Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages

 • Agrifoodmonitor populaire versie 2019

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2019 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

  / Food / 1988 kB

 • Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2019

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2019 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

  / Food / 6219441 kB

 • Agrifoodmonitor populaire versie 2018

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2018 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

  / Food / 2152 kB

 • Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2018

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2018 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

  / Food / 14148 kB

 • Agrifoodmonitor populaire versie 2017

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage populaire Agrifood Monitor 2017 vindt u de meest opmerkelijke resultaten uit de Agrifood monitor.

  / Food / 1554 kB

 • Agrifoodmonitor uitgebreide versie 2017

  In deze Agrifood Monitor, een co-productie van de gemeenten Ede en Wageningen, vindt u actuele gegevens over de betekenis van agrifood voor de economie van beide gemeenten. In de rapportage uitgebreide Agrifood Monitor 2017 zijn alle indicatoren in detail opgenomen.

  / Food / 4127 kB

 • Kansen voor korte voedselketens in Ede

  Onderzoek uitgevoerd naar Edese bedrijven die regioproducten verkopen om inzicht te krijgen in de kansen voor korte voedselketens

  / Food / 562 kB

 • Peiling Inwonerspanel - De Smaak van Van Gogh

  In september 2015 is een peiling uitgevoerd onder het Inwonerspanel van de gemeente Ede om te meten in hoeverre ‘De Smaak van Van Gogh’ bekend is bij inwoners.

  / Food / 373 kB